HTML

REACH

Gondolatok a REACH regisztrációról

Friss topikok

Linkblog

REACH adatbázis kezelő program

2009.09.26. 18:28 REACHexpert.EU


Szeretem tudni, hogy milyen REACH software-ek vannak a piacon, mivel elég gyakran ajánlanom kell jó szoftwer-t a partnereimnek.

Ezen a héten lehetőségem volt megnézni egy francia cégnek  a RimaOne -nak a programját.

Úgy gondolom az ő programjuk elsősorban nagy vállalatoknak készült. A program felhasználóbarátnak tűnt, és néhány hét alatt a cég igényeire tudják szabni, ami egy igen nagy előny. Ha gondjai vannak a felhasználások összegyűjtésével, kérdőívek kiküldésével, akkor ez az eszköz valószínű Önnek szól.

Ezt a linket nézze meg ha érdekli, és utána én átküldöm a Rimaone cég elérhetőségét: http://rimaone.free.fr/R1_Demo%20SCC(No%20Sound).wmv

Ha más jó REACH programmal rendelekző céget ismer kérem írja meg, hogy a blogom olvasói valamint a magyar partnereim is tudjanak róla.

Környezetédelmi jogi szakokleveles vegyészmérnök
Tel: 06- 1 -9502710
Mobil: 06-20-2205737
Skype: agnes.botos

Szólj hozzá!

Címkék: program adatbázis reach kezelő

A bejegyzés trackback címe:

https://reachexpert.blog.hu/api/trackback/id/tr961409052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása